maanantai 19. elokuuta 2013

#137 Perheenlisäystä!

Turun ravit oli ja meni. Koitin Napella kunnon varustemuutokset ja kyllä se niillä toimikin ! Muutamia turhia laukkapomppuja tuli, mutta muuten Nappe toimi ihmeen hyvin tommosilla kamoilla ! :) olikohan se 120m pakilla ja vikassa kurvissa paineltiin ponien ohi! Loppusuoralla tuli ratkaiseva laukka, joten jäätiin kuudensiksi, muttei se haittaa, koska se miten tuo poni siellä paineli, sai mut kyllä hymyilemään ! Vauhti oli vähän päälle 2.40, joten siinäkin on parannettavaa. Paras Napsu !

Aatu sai kärryilleen Jessican ja tämä hoiti homman hyvin ! Ekat 500m se johti, mutta kulma sen jälkeen lopetti juoksun (?), Ilman rahaa jäi, muttei ollut viimeinenkään :D Ajaksi kellotettiin  2.59,?.

Ja siihen poni asiaan ;) Talliamme saapui kaunistamaan 4.8 mahtava tulinen tamma Pipi ! Pipi on risteytysponi ja omaa aivan mahtavan estepään! Poni on samalla tulinen, kuin myös kiltti ja eteenpäin pyrkivä tapaus ! Pipi on 130cm korkea ja omaa hieman ylipainoa. :D Hyppää kepeästi 90cm, mutta itte oon hypännyt sillä n. 75cm vasta ja ihan 40cm-50cm rataa kotona, tutustuessani kunnolla poniin!

Pipi hermostuessaaan, innostuessaan tai ärsyttyessään pukittaa tai potkaisee taaksepäin. Muuten tamma on kivan luontoinen eikä ikinä ole minua yrittänyt purra, eikä potkaista :)

Pipi osaa HeB ja kisattu n. 60cm, mutta tammalla on potentiaalia korkeenpiinkin.

Itse tutustun vielläkin Pipiin kunnolla ja koska Pipsulla on järjetön voima hypätessään, oli alkuun tosi vaikeaa saada hyvää hyppyä, etten minä tollo jäänyt jälkeen.. No nyt kumminkin ollaan saatu jo tosi hyviä hyppyjä, joissa olen itsekkin ollut hyvin mukana !

Hyppäsimme sunnuntaina sitä pientä rataa 40cm-50cm ja suurin tehtäväni oli pitää poni hallinnassa ja laskea lähestymisiä. Estekorkeudet kasvavat varmasti kunhan saadaan kaikki oikeat palaset loksahtamaan paikoilleen!

AINIIN! Pipihän oli perjaatteessa rippilahja ja sain viellä rahaa ja koruja. Loppuun laitan viellä kuvia Pipistä ja rippijuhlista muutaman :)


                                                      perhe <3



















4 kommenttia: